UAKinogo.com

Дитина Бріджит Джонс (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дитина Бріджит Джонс (2016)

Дитина Бріджит Джонс (2016)

Дивитися онлайн Дитина Бріджит Джонс фільм

Дивитися онлайн «Дитина Бріджит Джонс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (76 574 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дитина Бріджит Джонс (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Свіжий і дотепний продовження пригод любимої всіма Бріджит Джонс. Пригоди Бріджит продовжуються, коли вона виявляє, що вагітна, але не впевнена, хто є батьком. Чи це її довгостроковий коханець Марк Дарсі, чи новий красень Джек?

Вона балансує між двома потенційними батьками, намагаючись впоратися з несподіваною вагітністю у свої сорок років. Це призводить до безлічі комедійних ситуацій, коли вона намагається впоратися з своїм новим статусом і вирішити, з ким вона хоче поділитися своїм життям і життям своєї майбутньої дитини.

"Bridget Jones's Baby" - це захоплююча романтична комедія, яка нагадує нам про важливість вибору, любові і сміливості стати матір'ю. З його гумористичними ситуаціями, витонченими діалогами і чарівними персонажами, цей фільм забезпечує багато сміху і веселощів, але також викликає до роздумів про життєві вибори і відповідальність, які приносить материнство.