UAKinogo.com

Я, Деніел Блейк (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я, Деніел Блейк (2016)

Я, Деніел Блейк (2016)

Дивитися онлайн Я, Деніел Блейк фільм

Дивитися онлайн «Я, Деніел Блейк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (59 150 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Я, Деніел Блейк (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Я, Деніел Блейк» - потрясаючий фільм, що розкриває глибокі недоліки сучасної соціальної системи через долю звичайного робітника з Англії. Життя Деніела Блейка змінюється раптово, коли серцевий напад заставляє його покинути роботу і звернутися за допомогою до держави.

Пройшовши через безчисленні бюрократичні перешкоди, він зустрічає одиноку матір Кейті, яка також стикається з системою соціального забезпечення. Вони разом намагаються вижити в середовищі, яке здається протилежним до їхнього благополуччя. Їхня взаємна боротьба стає основою драми.

Фільм режисера Кена Лоача, «Я, Деніел Блейк», - це гостра соціальна драма, яка засвідчує справжність людського духу перед обличчям неправди та несправедливості. Нескорений герой, Деніел, втілює в собі образ простого людини, що бореться за свою гідність в світі, який намагається його зломити.