UAKinogo.com

Майже сімнадцять (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Майже сімнадцять (2016)

Майже сімнадцять (2016)

Дивитися онлайн Майже сімнадцять фільм

Дивитися онлайн «Майже сімнадцять» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (127 686 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Майже сімнадцять (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Майже сімнадцять - вік, коли все здається складним та незрозумілим. Надін - дівчина, яка відчуває це на власній шкірі. Вона - аутсайдерка, яка не має друзів, крім свого брата Даріана та його подруги Крісті. Вона - бунтарка, яка не слухає своїх батьків, вчителів та однокласників. Вона - мрійниця, яка шукає свою любов.

Майже сімнадцять - фільм, що розповідає про дорослішання та вибір. Це історія про те, як Надін знайшла нового друга - Ервіна, який показав їй інший бік життя. Це комедія про те, як вона потрапила у ряд незручних та смішних ситуацій через свою необдуману поведінку. Це драма про те, як вона зрозуміла, що їй потрібно змінити своє ставлення до себе та оточуючих.

Майже сімнадцять - стрічка, що зачаровує своїм чарівним гумором та емоційною глибиною. Це подорож по світу підліткових проблем та радощів. Це шедевр, що змушує задуматися про справжнє значення дружби та кохання.