UAKinogo.com

Кровний батько (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кровний батько (2016)

Кровний батько (2016)

Дивитися онлайн Кровний батько фільм

Дивитися онлайн «Кровний батько» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (64 988 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кровний батько (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кровний батько - це бойовик-трилер 2016 року з Мелом Гібсоном у головній ролі Джона Лінка, колишнього в'язня та залежного від алкоголю, який веде тату-салон в туристичному кемпінгу. Коли його відділена донька Лідія з'являється на його порозі, просячи допомоги втечі від картеля наркоторговців, Джон мусить використати свої навички та зв'язки, щоб врятувати обох.

Фільм є захоплюючою та напруженою подорожжю, що досліджує тему виправдання та сімейних зв'язків. Він демонструє акторські здібності Мела Гібсона та підтверджує, що він все ще є сильним актором в Голлівуді. Хімія між Гібсоном та його екранною донькою, яку грає Ерін Моріарті, є відчутною та додає емоційної глибини фільму.

Кровний батько є обов'язковим для перегляду для шанувальників бойовиків з серцем. Він пропонує захоплюючі бойові сцени, напружені повороти сюжету та запам'ятовуючих персонажів. Він також служить нагадуванням того, що сім'я може мати багато форм, і що виправдання завжди можливе, навіть в найскладніших обставинах.