UAKinogo.com

Потяг до Пусану (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Потяг до Пусану (2016)

Потяг до Пусану (2016)

Дивитися онлайн Потяг до Пусану фільм

Дивитися онлайн «Потяг до Пусану» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (221 659 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Потяг до Пусану (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Потяг до Пусану (2016) - це кривавий та захоплюючий фільм про виживання у світі, охопленому зомбі-апокаліпсисом. Головні герої - батько та дочка, які їдуть потягом з Сеула до Пусану, де ще не дійшла інфекція. По дорозі вони зустрічають різних людей, які намагаються врятувати своє життя.

Фільм починається з того, що в Південній Кореї виникає епідемія невідомого вірусу, який перетворює людей на кровожерливих зомбі. Батько Сок-у та його дочка Су-ан вирушають потягом до Пусану, де живе мати Су-ан. Вони не знають, що серед пасажирів є інфікована жінка, яка починає атакувати інших.

Фільм розповідає про боротьбу за виживання героїв, які повинні пробитися через потяг, повний зомбі. Вони також стикаються з егоїзмом та жорстокістю деяких людей, які готові пожертвувати іншими заради свого спасіння. Фільм також показує силу любові та жертовності між батьком та дочкою.