UAKinogo.com

Щоденник Бріджит Джонс (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щоденник Бріджит Джонс (2001)

Щоденник Бріджит Джонс (2001)

Дивитися онлайн Щоденник Бріджит Джонс фільм

Дивитися онлайн «Щоденник Бріджит Джонс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (245 587 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щоденник Бріджит Джонс (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щоденник Бріджит Джонс - це фільм-комедія, який є екранізацією однойменного роману Хелен Філдінг. Головна героїня - Бріджит Джонс, тридцятирічна журналістка з Лондона, яка не задоволена своїм виглядом, кар’єрою і особистим життям. Вона вирішує почати вести щоденник, в якому записує свої думки, почуття і плани на майбутнє.

У щоденнику Бріджит розповідає про свої спроби схуднути, покинути куріння і знайти собі ідеального чоловіка. Вона коливається між двома претендентами на її серце: своїм босом Деніелом Клівером, харизматичним і ненадійним жіночником, і Марком Дарсі, сором’язливим і консервативним адвокатом, який не подобається їй з першого погляду.

Щоденник Бріджит Джонс - це фільм про те, як людина може змінити своє життя на краще, якщо вона має гумор, оптимізм і віру у себе. Фільм має багато смішних і романтичних моментів, а також чудовий акторський склад. Щоденник Бріджит Джонс - це фільм, який подарує вам гарний настрій і надихне на нові починання.