UAKinogo.com

Все про Єву (1950) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Все про Єву (1950)

Все про Єву (1950)

Дивитися онлайн Все про Єву фільм

Дивитися онлайн «Все про Єву» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (131 996 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Все про Єву (1950)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Все про Єву" (1950) — це неперевершена класика, знята режисером Джозефом Л. Менкевічем. Сюжет розкривається довкола амбітної молодої актриси Єви Харрінгтон, яка маніпулює всіма навколо, щоб домогтися слави. Разом із гениальною актрисою Бетті Девіс у ролі Марго Ченнінг, ця двобій дійсно став іконічним моментом в історії Голлівуду.

Єва маніпулює, зраджує та бреше, щоб зайняти місце Марго, зловживаючи довірою старшої актриси. Це суспільна драма про недоліки слави, примхи сучасної популярності та жорстокість шоу-бізнесу. Фільм, який заслужено вважається одним з найкращих в жанрі драми.

"Все про Єву" - гостра соціальна сатира, яка викладає неприємну істину про шоу-бізнес, але й водночас представляє бездоганні виконання акторів, відмінний сценарій та вишукану режисуру. Однозначно, цей фільм є обов'язковим до перегляду для всіх, хто цінує кіно високої якості.