UAKinogo.com

Рашьомон (1950) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рашьомон (1950)

Рашьомон (1950)

Дивитися онлайн Рашьомон фільм

Дивитися онлайн «Рашьомон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (169 305 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рашьомон (1950)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про суперечливість людської природи і неможливість пізнати істину. У давній Японії в лісі відбувається злочин: жінку згвалтовують, а її чоловіка вбивають. Чотири свідки розповідають свої версії подій: бандит, який здійснив напад, жінка-жертва, дух загиблого самурая і дроворуб, який знайшов труп. Кожна історія відрізняється від інших і показує мотиви, емоції і характери учасників драми.

Фільм є одним із шедеврів японського кіно і світової класики. Режисер Акіра Куросава створив глибокий і філософський твір, який порушує питання моралі, справедливості і людської гідності. Сценарій до фільму написаний на основі двох оповідань Рюноске Акутагави: «У гаю» і «Рашьомон». Перше оповідання містить чотири свідчення про злочин, а друге - рамкову історію про трьох людей, які розмовляють про цей випадок під воротами Рашьомон.

У головних ролях знялися Тосиро Міфуне, Матико Кьо, Масаюкі Мори і Такаси Симура. Всі актори продемонстрували високий рівень майстерності, зумівши перевтілитися у різних персонажів залежно від точки зору оповідача. Тосиро Мифуне став одним із найвизначніших акторів японського кіно завдяки своїй ролі бандита Тадзьомару.