UAKinogo.com

Бульвар Сансет (1950) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бульвар Сансет (1950)

Бульвар Сансет (1950)

Дивитися онлайн Бульвар Сансет фільм

Дивитися онлайн «Бульвар Сансет» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (222 464 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бульвар Сансет (1950)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про Голлівуд, його славу і забуття, мрії і розчарування. Джо Гілліс, неуспішний сценарист, випадково потрапляє в особняк колишньої кінозірки Норми Десмонд, яка живе у світі своїх ілюзій. Норма планує повернутися на великий екран і просить Джо допомогти їй з її сценарієм. Джо погоджується заради грошей і безкоштовного житла, але поступово опиняється у павутинні залежності і маніпуляції. Коли він закохується в молоду сценаристку Бетті Шефер і хоче залишити Норму, трагедія стає неминучою.

Фільм є одним із найвизначніших творів американського кіно і світової класики. Режисер Біллі Вайлдер створив гострий і саркастичний портрет Голлівуда, його закулісся і темних сторін. Сценарій до фільму написаний Вайлдером разом із Чарльзом Брекеттом і Д.М. Маршменом-молодшим. Фільм отримав три премії «Оскар» (з одинадцяти номінацій) і багато інших нагород.

У головних ролях знялися Вільям Голден, Глорія Свенсон, Еріх фон Штрогейм і Ненсі Олсон. Всі актори показали чудову гру, передавши складну психологію своїх персонажів. Вільям Голден став одним із найпопулярніших акторів 1950-х років завдяки своїй ролі Джо Гиллiса. Глорiя Свенсон зiграла одну з найзапам’ятованiших ролей у своїй кар’єрi - Норми Десмонд, колишньої зiрки нiмого кiно, яка не може примиритися зi своїм занепадом.