UAKinogo.com

Сім самураїв (1954) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сім самураїв (1954)

Сім самураїв (1954)

Дивитися онлайн Сім самураїв фільм

Дивитися онлайн «Сім самураїв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.6 (345 957 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сім самураїв (1954)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про невелике село в Японії XVI століття, яке постійно страждає від нападів бандитів. Селяни вирішують знайти самураїв, які захистять їх від ворогів. Вони звертаються до Камбей - старого та мудрого самурая, який погоджується допомогти їм. Він збирає команду з шести інших самураїв: Горобея - стратега, Шічироджі - лояльного друга, Кьодзо - майстра меча, Хейхаті - молодого та невпевненого в собі, Кацушіро - учня та Кікутіо - комедіанта.

Самураї прибувають до села та починають готуватися до оборони. Вони навчають селян боротися та будують укріплення. Вони також знаходять час для спілкування з місцевими жителями та дружби. Камбей закохується в селянку Шіно, а Кацушіро - в дочку старости Ріку. Самураї стикаються з проблемами та конфліктами, але залишаються єдиними та відданими своїй меті.

Фільм Shichinin no samurai / Сім самураїв (1954) - це епічна драма, яка стала одним з найкращих фільмів у світовому кіно. Це фільм про честь, жертовність, дружбу та любов. Це фільм, який показує героїзм та людяність самураїв та селян. Це фільм, який захоплює своєю сюжетною лінією та бойовими сценами.