UAKinogo.com

У порту (1954) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У порту (1954)

У порту (1954)

Дивитися онлайн У порту фільм

Дивитися онлайн «У порту» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (155 833 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У порту (1954)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Террі Маллоя - колишнього боксера, який працює на причалі в Нью-Йорку. Він підконтрольний Джонні Френдлі - злочинному босу, який контролює роботу на причалі та використовує робітників для своїх інтересів. Террі не задумується про своє життя та не вступає в конфлікт з Джонні. Він лише слухає свого брата Чарлі - правої руки Джонні.

Террі змінюється, коли він знайомиться з Еді - сестрою Джої Дойла, якого Джонні вбив за те, що той хотів свідчити проти нього. Террі починає відчувати провину за смерть Джої, адже він був причетний до його пастки. Він закохується в Еді та хоче захистити її від небезпеки. Він також дружиться з отцем Беррі - католицьким священиком, який закликає робітників протистояти Джонні та його людям.

Фільм On the Waterfront / У порту (1954) - це соціальна драма, яка стала одним з найвизначніших фільмів у американському кіно. Це фільм про боротьбу за справедливість, совість та любов. Це фільм, який показує жорстоку реальність причалу та його жителів. Це фільм, який дарує глядачам незабутню гру Марлона Брандо у ролі Террі Маллоя.