UAKinogo.com

Безмежна ніч (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Безмежна ніч (2019)

Безмежна ніч (2019)

Дивитися онлайн Безмежна ніч фільм

Дивитися онлайн «Безмежна ніч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (40 458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Безмежна ніч (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Безмежна ніч" розповідається історія двох молодих людей, які намагаються розгадати загадку раптової появи дивних радіосигналів та світлових явищ в їх маленькому містечку в 1950-х роках. Еверет, радіооператор, та Фей, молода телефоністка, розслідують дивні події, що привертають увагу міста і поступово виявляють, що ця таємниця може мати значно більше значення, ніж вони могли собі уявити.

Відправляючись на пошуки правди, вони знайомляться з рядом цікавих персонажів та зіштовхуються з надзвичайними обставинами. У процесі розслідування вони навчаються довіряти один одному та працювати разом, щоб зібрати відгуки, засвідчення та докази. Він стикаються з питаннями про людське досвіду, долю та можливість існування інших світів, які змушують їх змінити своє бачення світу навколо них.

"Безмежна ніч" є атмосферним фільмом, який занурює глядачів у світ мистецтва, науки та містики, а також змушує задуматися про багатогранність реальності. З красивою кінематографією та відмінним саундтреком, фільм створює настрій таємниці та дозволяє глядачам поринути у загадкову атмосферу 1950-х років.