UAKinogo.com

Дорога хаосу (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дорога хаосу (2021)

Дорога хаосу (2021)

Дивитися онлайн Дорога хаосу фільм

Дивитися онлайн «Дорога хаосу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (49 047 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дорога хаосу (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дорога хаосу / Chaos Walking - це захоплюючий фантастичний фільм, заснований на романі Патріка Несса "Ніж ніколи не спить". Фільм розповідає про двох незвичайних супутників, які вирушають у небезпечну подорож по диким землям недослідженої планети, де всі думки чоловіків видно і чути всіма.

Тодд Хьюїтт - хлопець, який живе в маленькому поселенні на планеті Новий Світ, де всі жінки загинули від загадкового вірусу, а чоловіки стали жертвами Шуму - феномену, який робить їхні думки видимими і слуховими. Одного разу Тодд знаходить капсулу з дівчиною Віолою, яка прибула з другої хвилі колонізаторів. Вона - єдина надія на порятунок планети від тираничного мера Прентіса, який хоче захопити владу над усіма поселеннями.

Дорога хаосу / Chaos Walking - це фільм про дружбу і виживання, про те, як важливо боротися за свою свободу і правду. Фільм знятий режисером Дагом Лайманом і має в своєму складі талановитий акторський склад: Том Голланд, Дейзі Рідлі, Дем’ян Бічир, Девід Ойелово і Мадс Миккельсен.