UAKinogo.com

Дорога хаосу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дорога хаосу (2019)

Дорога хаосу (2019)

Дивитися онлайн Дорога хаосу фільм

Дивитися онлайн «Дорога хаосу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.2 (3 499 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дорога хаосу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дорога хаосу - це американський жах-фільм, знятий Річардом Гріко і Стівом Станулісом. Фільм заснований на реальній історії Клінтон-роуд, дороги у штаті Нью-Джерсі, яка вважається однією з найбільш примарних у світі. Фільм розповідає про пошуки пожежника, чия дружина зникла на цій дорозі без сліду. Щоб знайти відповідь на свої питання, він звертається до гаїтянського чаклуна, який має зв’язок з духами. Але на дорозі його чекають не тільки привиди минулих жертв, але й інші загрози.

У головних ролях у фільмі знялися Ейс Янг як Майкл, пожежник, Ерин О’Брайен як Джанна, сестра його дружини, Коді Калафьоре як Тайлер, друг Майкла, Кеті Моррiсон як Ізабелла, подруга Тайлера, Лорен Лавера як Кейла, подруга Джанни та Джеймс ДеБелло як Бегори, експерт по паранормальним явищам. У фiльмi також з’являються в гостях вiдомi актори i музиканти, такi як Ерiк Робертс, Вiнсент Пасторе та Айс-Т.

Фiльм був показаний на кiлькох кiнофестивалях у 2019 роцi i отримав нагороду за найкращий жах-фiльм на Hell’s Kitchen Film Festival. У США фiльм вийшов у лимiтованому прокатi 14 червня 2019 року. Фiльм отримав переважно негативнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв за свою сюжетну логiку, акторську гру та спецефекти.