UAKinogo.com

Сам удома 4 / Один удома 4 (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сам удома 4 / Один удома 4 (2002)

Сам удома 4 / Один удома 4 (2002)

Дивитися онлайн Сам удома 4 / Один удома 4 фільм

Дивитися онлайн «Сам удома 4 / Один удома 4» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.5 (36 097 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сам удома 4 / Один удома 4 (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Культова комедія "Сам удома 4" (2002) повертає на екрани улюбленого героя Кевіна Маккалістера, який знову опиняється у центрі пригод. Цього разу він має справу з розлученими батьками, які планують провести Різдво окремо. Не згодний прийняти поділ своєї сім'ї, Кевін вирішує зробити все можливе, щоб об'єднати батьків. Його план полягає в тому, щоб провести свято в будинку свого багатого батька, де він має намір зібрати всю родину разом.

Однак, як і завжди, на шляху до щастя нашого героя з'являються крадії, які прагнуть обікрасти розкішний будинок. Цього разу Кевін стикається з новими злодіями, які мають власні плани щодо Різдва. Він повинен використати свою кмітливість і винахідливість, щоб зіпсувати їхні плани та врятувати свято для своєї родини. З використанням хитромудрих пасток та інших веселих прийомів, Кевін стає ще раз справжнім захисником свого дому.

Фільм "Сам удома 4" продовжує традицію серії фільмів про Кевіна Маккалістера і гарантує глядачам безліч веселих моментів, добрих почуттів та захоплюючих пригод. Це ідеальний вибір для перегляду разом з усією родиною, адже він нагадує про значення сімейних цінностей, любові та тепла в період свят.