UAKinogo.com

Сам удома 5: Святкове пограбування (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сам удома 5: Святкове пограбування (2012)

Сам удома 5: Святкове пограбування (2012)

Дивитися онлайн Сам удома 5: Святкове пограбування фільм

Дивитися онлайн «Сам удома 5: Святкове пограбування» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.5 (10 794 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сам удома 5: Святкове пограбування (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сам удома 5: Святкове пограбування (2012). Фін - десятирічний хлопчик, який не любить зміни. Коли його родина переїжджає з Каліфорнії в Мен напередодні Різдва, він впадає в депресію. Його новий будинок здається йому старим, холодним і привидами. Щоб позбутися страху, він придумує різні ловушки для примар. Але незабаром виявляється, що справжня небезпека чекає його не з потойбічного світу, а з реального. Три грабіжники планують обкрасти будинок, де зберігається цінна картини. Фін залишається сам удома, коли його батьки і сестра вирушають на різдвяний базар. Чи зможе він вистояти проти злочинців і захистити свою родину?

“Сам удома 5: Святкове пограбування” - це п’ята частина популярної франшизи про пригоди маленьких героїв, які опиняються одні на один з невдахами-злодіями. Фільм був знятий Пітером Г’юїтом за сценарієм Аарона Гинзбурга, Джона Г’юза і Уейда МакІнтайра. У головних ролях знялися Джодель Ферланд, Крістіан Мартин, Едді Степлз і Даг Мюррей.

“Сам удома 5: Святкове пограбування” - це смішна і захоплююча комедія для всієї родини, яка не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей. Фільм наповнений гумором, екшеном і різдвяним настроєм. Не пропустіть цей фантастичний фільм, який вже доступний онлайн.