UAKinogo.com

Сам удома 3 / Один удома 3 (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сам удома 3 / Один удома 3 (1997)

Сам удома 3 / Один удома 3 (1997)

Дивитися онлайн Сам удома 3 / Один удома 3 фільм

Дивитися онлайн «Сам удома 3 / Один удома 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (117 671 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сам удома 3 / Один удома 3 (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сам удома 3" пропонує нову главу в популярній франшизі, зосереджуючись на маленькому хлопчику Алексі, який мусить стати невловимим і хитрим, коли доля кидає виклик. Замість Кевіна МакКалістера, знайомого з перших двох фільмів, в центрі уваги опиняється новий герой, який залишається удома через хворобу, тоді як решта сім’ї зайняті своїми справами.

Алекс виявляє, що його дім обрали міжнародні злочинці як місце пошуку вкраденого військового мікрочипа, який знаходиться у його володінні без його відома. Пориньте в світ адреналіну та розумних ходів, оскільки маленький герой розкриває свої таланти, розставляє хитромудрі пастки та замахи, щоб захистити себе та свій дім від небезпечних зловмисників.

"Сам удома 3" зберігає дух оригінальних фільмів, впроваджуючи іскрометний гумор, екшн та сімейні цінності. Це кіно дарує глядачам свіжу пригоду, що захоплює дух, та нагадує про важливість хоробрості, розуму та сімейних зв'язків.