UAKinogo.com

Сам удома / Один удома (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сам удома / Один удома (1990)

Сам удома / Один удома (1990)

Дивитися онлайн Сам удома / Один удома фільм

Дивитися онлайн «Сам удома / Один удома» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (568 440 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сам удома / Один удома (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Культовий фільм "Сам удома" забирає глядачів у захоплюючу пригоду маленького хлопчика на ім'я Кевін, який опиняється у великому будинку без батьків, що відправилися на різдвяні канікули. Що може бути краще, ніж мати весь будинок тільки під свою владу? Але незабаром Кевін розуміє, що йому належить зіткнутися з дійсними небезпеками, коли двоє незграбних злодіїв вирішують обікрасти будинок.

Замість того, щоб здатися або ховатися, Кевін використовує свою кмітливість та винахідливість, щоб створити цілу низку хитрих пасток, які мають зупинити злочинців. З допомогою різних домашніх предметів та неймовірної кількості енергії, Кевін береться за захист своєї території. Ситуація набуває комедійного характеру з кожним новим кроком, коли злодії потрапляють у веселі пастки.

“Сам удома” є справжнім скарбом кінематографу, який не тільки розважає, а й залишає по собі відчуття тепла та затишку. Це фільм про сміливість, сім'ю та святковий дух.