UAKinogo.com

Відпустка в Європі / Європейські канікули (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відпустка в Європі / Європейські канікули (1985)

Відпустка в Європі / Європейські канікули (1985)

Дивитися онлайн Відпустка в Європі / Європейські канікули фільм

Дивитися онлайн «Відпустка в Європі / Європейські канікули» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (66 985 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відпустка в Європі / Європейські канікули (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відпустка в Європі / Європейські канікули - це комедійний фільм про незабутні пригоди сім'ї Грізволдів, яка вирушає у свою першу подорож до Європи, і він гарантовано зробить глядачів сміятися від початку до кінця. Сім'я зіткнеться з безліччю культурних відмінностей та незвичайних ситуацій, які призведуть до неймовірно забавних наслідків.

Він показує, як Грізволди відправляються до Європи, де вони зустрічаються з різними проблемами, включаючи втрату грошей, розлади шлунка та незрозумілі мовні бар'єри. Проте, незважаючи на ці проблеми, вони знаходять час, щоб відвідати найкращі місця та відчути на собі всю красу європейської культури.

Це фільм, який ідеально підійде для всієї родини, оскільки він містить в собі комедію, пригоди та багато навчальних моментів. Для тих, хто планує подорож до Європи, він може бути відмінним відеопутівником, а для тих, хто вже був у Європі, він зможе нагадати найкращі моменти їхньої подорожі. Це обов'язковий фільм для всіх, хто любить подорожувати та сміятися.