UAKinogo.com

Канікули у Веґасі (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Канікули у Веґасі (1997)

Канікули у Веґасі (1997)

Дивитися онлайн Канікули у Веґасі фільм

Дивитися онлайн «Канікули у Веґасі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (50 811 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Канікули у Веґасі (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Канікули у Веґасі" (Vegas Vacation) - це весела комедія про пригоди сім'ї Грісволдів у місті гріхів та розваг - Лас-Вегасі. Голова родини, Кларк Грісволд, вирішує влаштувати своїй родині незабутні канікули, щоб зміцнити сімейні зв'язки та провести час разом з дружиною Еллен, дочкою Одрі та сином Расті. Однак вони не знають, на які випробування їх чекають у світлому та заманливому Вегасі, де головні розваги полягають у грі на гроші, шалених вечірках та розкішних виставах.

Режисер Стівен Кесслер успішно передає атмосферу Лас-Вегаса, втілюючи на екрані неймовірні перипетії та смішні ситуації, у яких опиняються герої фільму. Він змушує глядачів сміятися з безтурботності та легковажності своїх персонажів, а також з їхньої віри у щасливий фінал. У фільмі досконало відтворюється те, як відпочинок може стати справжнім випробуванням для сім'ї, яка намагається знайти свій шлях серед розваг та спокус.

Чарівний акторський склад фільму "Канікули у Веґасі" (Vegas Vacation), на чолі з Чеві Чейсом у ролі Кларка Грісволда та Беверлі Д'Анжело,.