UAKinogo.com

Різдвяні канікули (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Різдвяні канікули (1989)

Різдвяні канікули (1989)

Дивитися онлайн Різдвяні канікули фільм

Дивитися онлайн «Різдвяні канікули» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (189 910 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Різдвяні канікули (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Родина Грісвольдів знову повертається, щоб залити екран своїми авантюрами у комедії "Різдвяні канікули". Кларк Грісвольд, батько сімейства, мріє зробити Різдво незабутнім святом. Проте, незважаючи на всі зусилля, приготування до свята швидко перетворюються на хаос. Комедійні ситуації та незабаром накривають родину Грісвольдів.

Власноруч вибравши Різдвяну ялинку та намагаючись прикрасити будинок тисячами лампочок, Кларк сподівається створити ідеальну атмосферу свята. Тим часом, родичі з усіх куточків країни прибувають, щоб долучитися до святкування. З кожним новим гостем, гумор та безлад лише посилюються, приносячи з собою чергові незабутні моменти.

"Різдвяні канікули" - це комедія, що зачіпає серце, наділена гумором та сімейним теплом. Фільм є чудовим вибором дивитися на Різдво, адже він нагадує про значущість сімейних традицій та спільного проведення часу. Сміх, радість та щира атмосфера свята роблять цю стрічку незабутньою та коханою багатьма поколіннями.