UAKinogo.com

Відпустка (1983) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відпустка (1983)

Відпустка (1983)

Дивитися онлайн Відпустка фільм

Дивитися онлайн «Відпустка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (110 677 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відпустка (1983)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відпустка - комедійний фільм про сім'ю Грізволдів, які вирушають на автомобілі у відпустку до Валлі-Ворлду, великого тематичного парку. Він є невтомним та веселим переживанням для всіх героїв та глядачів. Цей фільм неодноразово змушує глядачів сміятися до сліз.

Вона - це Еллен, дружина Кларка, яка не завжди розуміє його жарти та ексцентричність. Його - це Кларк, голова сім'ї, який завжди намагається зробити все на вищому рівні та забезпечити для своєї родини яскраві емоції від відпустки.

Воно - це безліч пригод та неприємностей, які чекають Грізволдів на їхньому шляху до Валлі-Ворлду. Цей фільм насичений гумором та непередбачуваними ситуаціями, які викликають хвилювання та веселощі одночасно.

Це фільм для всієї сім'ї, який надихає на подорожі та дозволяє побачити світ з нової сторони. Він нагадує нам про важливість сімейних цінностей та того, що відпустка - це час для релаксу та насолодження життям разом з близькими людьми.