UAKinogo.com

Флетч (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Флетч (1985)

Флетч (1985)

Дивитися онлайн Флетч фільм

Дивитися онлайн «Флетч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (53 219 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Флетч (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

В центрі сюжету - Ірвін Флетчер, журналіст, з унікальним даром перевтілень. Улюблена професія дозволяє йому змінювати обличчя, як рукавички, допомагаючи отримувати саму цікаву інформацію. Одного разу, працюючи над матеріалом про наркобізнес, головний герой стикається з великою загадкою, яка готує багато несподіванок.

Натрапивши на оголошення про пошук вбивці, Флетчер розпочинає власне розслідування. Тут виявляється його справжній професійний талант, адже він потрапляє до епіцентру злочину, майстерно використовуючи дотепність і винахідливість. Від нього не сховається жодна подробиця, жодна таємниця. Навіть попри постійну небезпеку, Флетчер не зупиняється.

Комедія "Флетч" - це блискуча сатира на тему журналістики, де головний герой використовує свою професію, щоб змінювати світ навколо себе. Викликані посмішки не залишать байдужим нікого, а розслідування Флетчера захоплює до останньої секунди. Ця стрічка - класика жанру, яка демонструє, як можна поєднати гумор, детектив і суспільну критику в одному фільмі.