UAKinogo.com

Мала з характером (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мала з характером (2020)

Мала з характером (2020)

Дивитися онлайн Мала з характером фільм

Дивитися онлайн «Мала з характером» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (7 286 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мала з характером (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Doorman / Мала з характером (2020) розповідає про пригоди колишньої спецагентки Алі, яка повертається до цивільного життя і стає дверником у розкішному нью-йоркському готелі. Але спокій не триває довго, адже одного разу вона опиняється у центрі небезпечної операції з викрадення цінних картин.

Алі не може дозволити злочинцям втекти зі своєю здобиччю, особливо коли серед них є людина, яка колись зрадила її команду. Вона вирішує вступити у боротьбу з бандою і захистити свою сім'ю, яка також перебуває у готелі. Завдяки своїм навичкам, сміливості та розуму, Алі стає справжньою малою з характером.

Фільм The Doorman / Мала з характером (2020) є динамічним та захоплюючим екшн-трилером, який не залишить байдужими шанувальників жанру. Головну роль у фільмі виконує Рубі Роуз, відома за своїми ролями у серіалах "Помаранчевий - хіт сезону" та "Бетмен". Режисер фільму - Рюхей Кітамура, який створив такі фільми як "Напад на поїзд 123" та "Неможливе".