UAKinogo.com

Мала (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мала (2019)

Мала (2019)

Дивитися онлайн Мала фільм

Дивитися онлайн «Мала» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.5 (13 740 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мала (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Мала" (2019) розповідає про успішну та безкомпромісну ділову жінку Джордан Сандерс. Вона є генеральним директором власної компанії, але її важко назвати приємною та доброзичливою людиною. Через своє відношення до підлеглих та колег, вона одержує прізвисько "тиран". Одного дня, зустрічаючись з молодою дівчинкою, яка вміє втілювати бажання в реальність, відбувається диво: Джордан перетворюється на свою 13-річну версію. Це відкриває новий світ можливостей та викликів для героїні.

Тепер, коли вона є підлітком, Джордан повинна пережити ті самі складнощі, з якими вона стикалася в юності, а також вивчитися співпрацювати зі своїми колегами та друзями. Вона намагається знайти баланс між своїм новим життям і керівництвом своєї компанії, а також зрозуміти, які насправді цінності важливі для її щастя. Все це відбувається в атмосфері гумору, забавних ситуацій та дотепних діалогів.

Фільм "Мала" розкриває теми самопізнання, дружби та особистого зростання через призму чарівної комедії. Режисер та сценарист Тіна Гордон створює фільм, який є яскравим та веселим, але в той же час змушує задуматися про значення життя та важливість добрих стосунків.