UAKinogo.com

Пізній вечір (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пізній вечір (2019)

Пізній вечір (2019)

Дивитися онлайн Пізній вечір фільм

Дивитися онлайн «Пізній вечір» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (38 100 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пізній вечір (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Late Night / Пізній вечір - це американська комедійна драма, що розповідає про ведучу нічного ток-шоу Кетрін Ньюбері, яка ризикує втратити свою роботу через падіння рейтингу та зміну публіки. Кетрін - досвідчена та іронічна журналістка, яка працює у телебаченні багато років, але не вміє налагодити стосунки з колегами та глядачами. Її шоу вважають застарілим та нудним, а її жарти - образливими та сексистськими. Коли її бос хоче замінити її на молодшого та популярнішого коміка, Кетрін змушена прийняти на роботу Моллі Патель - першу жінку-сценаристку в її команді.

Моллі - мрійлива та ентузіастична дiвчина, яка мала мало досвiду в гумористичному жанрi, але мала багато iдей та амбiцiй. Вона хоче допомогти Кетрiн оновити її шоу та зробити його бiльш сучасним та цiкавим для жiночої аудиторiї. Але це не так просто, як здається, адже Кетрiн не готова до змiн та не довiряє Моллi. Мiж ними виникають конфлiкти, непорозумiння та рiзниця поглядiв. Але поступово вони починають спiвпрацювати та поважати одна одну, усвiдомлюючи, що їх об’єднують спiльна мета та любов до комедii.

Late Night / Пiзнiй вечiр - це фiльм для тих, хто любить гострий та iнтелектуальний гумор, а також захоплюючi iсторii про життя за лаштунками телебачення. Це фiльм, який показує силу жiночої дружби та спiвпрацi, а також важливiсть бути собою i не здаватися перед труднощами.