UAKinogo.com

Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч (2000)

Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч (2000)

Дивитися онлайн Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч фільм

Дивитися онлайн «Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (569 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч - це історія про жінку, яка вирішила змінити своє життя, і про чоловіка, який захоплюється її прекрасністю. Вона - молода і приваблива, але вона чує, що її чоловік зраджує їй. Він - багатий і успішний, але не задовольняється своїм життям. Ця зустріч змінить їхні життя назавжди.

Вона вирішує знайти себе, знайти те, що насправді робить її щасливою. Він захоплюється її красою і таємно кохає її. І їхнє підпільне кохання переростає в щось більше. Вони ризикують всім, щоб бути разом. Але на їхньому шляху стоїть його дружина, і наші герої повинні зробити важкий вибір.

Це еротична драма про те, як одна зустріч може змінити все. Фільм "Секс і місіс «Ікс» / Парі Матч" - це історія про любов, страх, і про те, як важко робити вибір між двома серцями. Але чи готові наші герої покласти все на карту, щоб бути разом? Дивіться цей фільм і дізнайтеся!