UAKinogo.com

Провчити місіс Тінгл (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Провчити місіс Тінгл (1999)

Провчити місіс Тінгл (1999)

Дивитися онлайн Провчити місіс Тінгл фільм

Дивитися онлайн «Провчити місіс Тінгл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (20 967 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Провчити місіс Тінгл (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лі Геннісон - старшокласниця, яка мріє про стипендію на коледж. Але її плани можуть зруйнуватися через злу вчительку історії місіс Тінгл, яка погрожує їй низькою оцінкою. Лі вирішує довести свою невинність і разом зі своїми друзями Люком і Джоанною приходить до будинку місіс Тінгл, щоб поспілкуватися з нею. Але все йде не так, як планувалося, і вони опиняються в ситуації, коли їм доводиться утримувати місіс Тінгл в заручниках.

Місіс Тінгл - це не проста жертва, а справжня чаклунка, яка вміє маніпулювати людьми і використовувати їхні слабкості. Вона починає грати з учнями психологічну гру, намагаючись роздратувати їх і розбити їхню дружбу. Вона також намагається залучити до свого боку нового вчителя мистецтва містера Голда, який не підозрює про те, що вона зробила.

Teaching Mrs. Tingle / Провчити місіс Тінгл - це фільм про те, як троє учнів борються за своє майбутнє і свою гідність, про те, як вони навчають свою вчительку уроку справедливості. Це фільм про те, як вони розкривають таємницю місіс Тінгл і її минулого.