UAKinogo.com

Місіс Даутфайр (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місіс Даутфайр (1993)

Місіс Даутфайр (1993)

Дивитися онлайн Місіс Даутфайр фільм

Дивитися онлайн «Місіс Даутфайр» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (269 414 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місіс Даутфайр (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Місіс Даутфайр" – комедія, що змушує сміятися та замислюватися, де Робін Вільямс виконує роль Деніела Хілларда, обдарованого актора з нескінченною фантазією. Після розлучення, втративши опіку над дітьми, Деніел знаходить неординарний спосіб бути поруч з ними. Він перевтілюється у вигадану няню - Місіс Даутфайр.

Під вигаданим виглядом зрілої жінки, Деніел не лише знаходить можливість бачитися з дітьми, а й стикається з незліченними комічними ситуаціями. Його героїчні зусилля та безмежна любов до дітей допомагають йому розкрити важливість сім’ї та батьківської участі в житті нащадків.

Фільм "Місіс Даутфайр" пропонує глядачам емоційний коктейль з гумору, тепла та щирості. Він демонструє, наскільки далеко може зайти людина, коли справа стосується коханих. Робін Вільямс у ролі Місіс Даутфайр залишив одне з найвідзначеніших своїх виконань, створивши образ, що здатний розчулити та розвеселити одночасно.