UAKinogo.com

Мурахи в штанях (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мурахи в штанях (2000)

Мурахи в штанях (2000)

Дивитися онлайн Мурахи в штанях фільм

Дивитися онлайн «Мурахи в штанях» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (4 135 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мурахи в штанях (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Harte Jungs / Мурахи в штанях - це німецька комедія про пригоди чотирьох підлітків, які хочуть втратити свою дівочість. Головний герой Флоріан - сором’язливий хлопець, який закоханий у свою однокласницю Леону. Але є одна проблема: його пеніс починає говорити з ним та коментувати все, що відбувається.

Флоріан намагається приховати свою таємницю від своїх друзів - Реджера, Дірка та Макса. Але це не так просто, коли твоя природа вимагає сексу. Флоріан та його друзі потрапляють у різні кумедні та незручні ситуації, намагаючись знайти свої перші коханки.

Harte Jungs / Мурахи в штанях - це фільм про перше кохання, перший секс та перші проблеми. Фільм має багато гумору, пародіює американські фільми про підлітків та показує реальність німецької молоді. Актори грають свої ролі переконливо та емоційно. Цей фільм сподобається тим, хто любить легкі та веселі комедії.