UAKinogo.com

Людина майбутнього (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина майбутнього (2019)

Людина майбутнього (2019)

Дивитися онлайн Людина майбутнього фільм

Дивитися онлайн «Людина майбутнього» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (1 903 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина майбутнього (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина майбутнього / The Tomorrow Man - це романтична драма про двох самотніх людей, які знаходять один одного в непростий час. Ед - пенсіонер, який живе в страху перед глобальною катастрофою і запасається різними речами в своєму підвалі. Ронні - вдова, яка не може позбутися болю за втратою чоловіка і дитини і тому постійно купує зайві речі в інтернеті. Вони зустрічаються в супермаркеті і починають знайомство, яке переростає в кохання.

Але чи зможуть вони подолати свої страхи і комплекси, щоб насолоджуватися сьогоденням? Чи не зруйнують їхні секрети і обмеження їхній шанс на щастя? Чи не стане їхнє минуле і майбутнє перешкодою для їхнього теперішнього? Це фільм про те, як важливо жити тут і зараз, не забуваючи про свої мрії і надії.

Людина майбутнього / The Tomorrow Man - це дебютний фільм режисера і сценариста Нобла Джонса, який також зняв кліпи для Девіда Бові. У головних ролях - Джон Літгоу і Блайт Деннер, які чудово передають емоції своїх героїв. Фільм був показаний на Санденському кінофестивалі 2019 року і отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів.