UAKinogo.com

Передчуття майбутнього (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Передчуття майбутнього (2022)

Передчуття майбутнього (2022)

Дивитися онлайн Передчуття майбутнього фільм

Дивитися онлайн «Передчуття майбутнього» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.8 (351 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Передчуття майбутнього (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Передчуття майбутнього" (2022) розповідає захоплюючу історію Анни, дівчини зі здатністю передбачати майбутнє. Її дар з'являється у вигляді снів, які стають реальністю. Одного дня вона бачить сон про страшну катастрофу, яка загрожує життям безлічі людей. Вона відчуває відповідальність за те, щоб допомогти врятувати життя незнайомців та розкрити загадку своїх дивних снів.

Анна зустрічає Джейка, розумного і сміливого поліцейського, який допомагає їй зрозуміти природу її дару та допомогти тим, кого вона бачила у своїх снах. Разом вони змагаються з часом, аби запобігти надвечірній катастрофі, але стикаються з труднощами та небезпеками на своєму шляху. Чи вдасться їм врятувати людей від загибелі або їхні зусилля будуть марними?

"Передчуття майбутнього" - це фільм про долю, вибір та силу людського духу. Він показує, що кожна людина має в собі потенціал змінити світ, навіть якщо це здається неможливим. Дивіться фільм "Передчуття майбутнього" (2022) та дізнайтеся, які надзвичайні здібності можуть розвінчати загадки майбутнього та змінити життя людей навколо нас.