UAKinogo.com

Людина з табуретом (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина з табуретом (2019)

Людина з табуретом (2019)

Дивитися онлайн Людина з табуретом фільм

Дивитися онлайн «Людина з табуретом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: ( голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина з табуретом (2019)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Людина з табуретом" розповідає історію про Костянтина (Євген Кошовий), звичайного чоловіка, який виявляє свою несподівану здатність змінювати своє життя, навіть маючи лише табуретку. Це комедія з елементами драми, що розкриває людські страхи, мрії та бажання. Він - простий службовець, який мріє про краще життя для себе і своєї сім'ї, але не знає, як цього досягти.

Він знаходить табуретку та виявляє, що вона наділена магічною силою, яка дозволяє йому впливати на життя інших людей. Костянтин використовує свою нову здатність для того, щоб допомагати іншим, забезпечити краще майбутнє для своєї сім'ї та змінити світ навколо себе. Проте, поступово, він розуміє, що зі своєю силою йде й відповідальність за долі інших, і що змінити світ можливо лише тоді, коли готовий змінити себе.

"Людина з табуретом" є розважальним і захоплюючим фільмом про те, як звичайна людина може стати справжнім героєм, якщо навчитися вірити в себе та свої можливості. Цей фільм залишає глядача з відчуттям надії та віри у силу людського духу. Він підходить для перегляду як з друзями, так і з сім'єю.