UAKinogo.com

U311 «Черкаси» (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » U311 «Черкаси» (2019)

U311 «Черкаси» (2019)

Дивитися онлайн U311 «Черкаси» фільм

Дивитися онлайн «U311 «Черкаси»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (987 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «U311 «Черкаси» (2019)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "U311 «Черкаси»" (2019) занурює глядача у події 2014 року, коли Україна відстоювала свій суверенітет проти агресії зі сходу. Це історія сміливих моряків, які опинилися в пастці на своєму кораблі - катері U311 «Черкаси» - на Азовському морі, оточені ворожими силами. Вони відчайдушно борються за свою країну, свої життя та честь військовослужбовців.

Фільм показує героїзм, відданість та справжню мужність моряків, які не здалися перед обличчям смертельної небезпеки. Режисер Тимур Яшченко зумів передати атмосферу напруженості, болю і відчаю, які переживали герої на кораблі, а також їхню непохитну віру в перемогу та майбутнє своєї країни. Цей фільм є вшануванням мужності та відваги українських військових, які стояли на стражі своєї держави.

У головних ролях у фільмі "U311 «Черкаси»" виступили В'ячеслав Довженко, Юрій Ткач, Роман Ясіновський та інші талановиті актори. Ця кінострічка є потужним зразком патріотичного кіно, який допомагає розуміти історію України, долю її моряків та важливість єдності нації у важкі часи. "U311 «Черкаси»" не залишить байдужим жодного.