UAKinogo.com

Інфоголік (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Інфоголік (2017)

Інфоголік (2017)

Дивитися онлайн Інфоголік фільм

Дивитися онлайн «Інфоголік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (371 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Інфоголік (2017)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Інфоголік" - це енергійна та іскрометна українська комедія, яка дивує своїм свіжим поглядом на сучасне життя в епоху інформації. Головний герой, безнадійний "інфоголік", намагається засвоїти всю доступну інформацію, але виявляє, що це завдання набагато складніше, ніж він міг собі уявити. Чи зможе він впоратися з своєю залежністю, чи втоне в морі інформації?

Фільм вдало використовує комедію для того, щоб розглянути складні питання, які ставить перед нами сучасний інформаційний вік. Він показує, яким викликом може бути вміння відфільтровувати інформацію та зосереджуватися на тому, що дійсно важливо. Веселі ситуації, дотепний сценарій та харизматичні персонажі роблять цей фільм незабутнім переживанням.

"Інфоголік" - це блискуча українська комедія, яка не лише розважає, але й змушує замислитися над нашим власним відношенням до інформації та тим, як ми використовуємо її в нашому житті. З умілим поєднанням гумору, іронії та глибоких ідей, цей фільм є важливим внеском в українську кінематографію.