UAKinogo.com

Будинок «Слово» (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Будинок «Слово» (2017)

Будинок «Слово» (2017)

Дивитися онлайн Будинок «Слово» фільм

Дивитися онлайн «Будинок «Слово»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (67 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Будинок «Слово» (2017)» онлайн українською мовою

Заблоковано Трейлер
Kinoukr.com
Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Будинок «Слово» (2017) - це документальний фільм про історію та сучасність одного з найвідоміших видавництв України. Фільм розповідає про те, як засновник видавництва Олександр Кривонос створив імперію слова, яка вплинула на культуру та освіту багатьох поколінь українців.

Фільм складається з трьох частин. Перша частина присвячена початкам видавничої справи Кривоноса, його співпраці з видатними письменниками та вченими, а також його боротьбі з радянською цензурою. Друга частина розповідає про перехід видавництва в незалежну Україну, його розвиток та модернізацію, а також про соціальну місію «Слова» як освітнього та культурного лідера. Третя частина показує сучасне життя видавництва, його проблеми та перспективи, а також його внесок у формування національної свідомості та ідентичності українців.

Фільм Будинок «Слово» - це захоплююча подорож у світ книги, яка демонструє силу та значення слова у нашому житті. Фільм наповнений цікавими фактами, свідченнями очевидців, архівними матеріалами та емоційними історіями. Фільм є не лише хронікою видавництва, але й своєрідною історією України через призму культури.