UAKinogo.com

Сторожова застава (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сторожова застава (2017)

Сторожова застава (2017)

Дивитися онлайн Сторожова застава фільм

Дивитися онлайн «Сторожова застава» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (2 818 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сторожова застава (2017)» онлайн українською мовою

Заблоковано

Відео заблоковано
на прохання правовласника
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про команду супергероїв, яку створила організація “Патріот” під час Холодної війни. У складі команди - представники різних радянських республік, які мають надздібності. Протягом багатьох років герої мусили ховати свої особистості, але у скрутну пору вони мають показати себе знову.

Режисер фільму - Сарік Андреасян - вірменсько-російський кінематографіст, який зняв також фільми “Мафія: Гра на виживання” і “Землетрус”. Сценарист фільму - Андрій Гаврилов - російський письменник і сценарист. У головних ролях - Себастьян Сисак, Антон Пампушний, Санжар Мадиєв і Аліна Ланіна. Фільм був випущений у Росії 23 лютого 2017 року компанією “Enjoy Movies”.

Фільм є першим російським фільмом про супергероїв. Фільм має багато спецефектів і екшн-сцен. Фільм також порушує теми патріотизму, дружби і жертовності. Фільм має деякі паралелі з персонажами Marvel. Арсус нагадує Халка, Кан - Квиксилвера, Лер - Речовину і Ксенія - Невидимку.