UAKinogo.com

Червоний (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Червоний (2017)

Червоний (2017)

Дивитися онлайн Червоний фільм

Дивитися онлайн «Червоний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (1 160 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Червоний (2017)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Червоний - це український історичний фільм про двох українців, які опинилися у таборі ГУЛАГ у 1947 році. Данило Червоний - колишній повстанець УПА, який боровся за незалежність України. Віктор Гуров - колишній льотчик Червоної Армії, який боровся за СРСР. У таборі вони стають ворогами, але потім знаходять спільну мову і дружать.

Червоний і Гуров дізнаються про план майора Абрамова, начальника табору, який хоче знищити всіх в’язнів і замаскувати це пожежею. Вони вирішують втекти з табору і попередити світ про злочини сталінського режиму. У їхньому побегу їм допомагають інші в’язні, серед яких є колгоспниця Тамара, лагерний лікар Левко і кримський татарин Мустафа.

Червоний і Гуров переживають багато небезпек і пригод на шляху до свободи. Вони зустрічаються з партизанами, бандитами, селянами і солдатами. Вони також розуміють, що їхня Батьківщина - це не СРСР, а Україна. Вони готові жертвувати своїм життям за неї. Дивіться Червоний і довідайтеся!