UAKinogo.com

DZIDZIO Контрабас (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » DZIDZIO Контрабас (2017)

DZIDZIO Контрабас (2017)

Дивитися онлайн DZIDZIO Контрабас фільм

Дивитися онлайн «DZIDZIO Контрабас» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (565 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «DZIDZIO Контрабас (2017)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "DZIDZIO Контрабас" є зоряним моментом в українському кінематографі. Сюжет обертається довкола музиканта DZIDZIO, особливого персонажа, чиї пустотливі пригоди та причуди стають основою для незабутніх ситуацій та веселощів.

Переживання головного героя з приводу покупки автомобіля Mercedes стає драйвовою силою фільму, підштовхуючи сюжет до невідомих горизонтів. Герой мріє про власність з високого класу, але стикається з різноманітними перешкодами, які приводять до серії комічних моментів.

Фільм є великолепною комедією, де гумор та іронія домінують у сценарії. "DZIDZIO Контрабас" незабутньо показує ексцентричність та унікальність українського кінематографа. Фільм несе в собі дух пригод, позитиву та життєрадісність, змушуючи глядача посміятися від душі.