UAKinogo.com

11 дітей з Моршина (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 11 дітей з Моршина (2019)

11 дітей з Моршина (2019)

Дивитися онлайн 11 дітей з Моршина фільм

Дивитися онлайн «11 дітей з Моршина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (95 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «11 дітей з Моршина (2019)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

11 дітей з Моршина - це захоплююча комедія від талановитого режисера Аркадія Непиталюка, яка розповідає історію про дивовижну пригоду однієї великої родини з українського містечка Моршин. Головні герої фільму - батько Іван та мати Марія, які виховують 11 дітей, кожен з яких має свій характер, мрії та приховані таланти. Завдяки непередбачуваній події, вся родина опиняється в центрі неймовірних пригод, які змінюють їх життя.

Фільм показує, як відносини між братами та сестрами, а також батьками та дітьми, розвиваються в непростих ситуаціях, чи то веселі або драматичні. Він розкриває сутність сімейних цінностей та підкреслює важливість любові, взаємопідтримки та дружби. Чи зможе велика родина з Моршина впоратися зі своїми випробуваннями та знайти щастя в спільних пригодах?

11 дітей з Моршина - це фільм, який дарує глядачам сміх, радість та надію. Він відображає атмосферу справжньої української родини, де взаєморозуміння та співпраця є запорукою успіху. Неймовірні ситуації, в які потрап