UAKinogo.com

Стрімголов (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стрімголов (2017)

Стрімголов (2017)

Дивитися онлайн Стрімголов фільм

Дивитися онлайн «Стрімголов» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (295 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стрімголов (2017)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стрімголов (2017) - це фантастичний трилер про небезпечну гру, яка змінює життя головного героя. Колишній військовий Каллум Лінч отримує можливість пережити пригоди свого предка Агіляра, що був членом таємного ордену асасинів у XV столітті. За допомогою спеціального пристрою Анімус, Каллум занурюється у минуле і набуває надздібностей свого пращура.

Але не все так просто, як здається. За експериментом стоїть корпорація Абстерго, яка має свої темні цілі. Вона хоче отримати доступ до артефакту Едему, який зберігається у спадщині асасинів. Цей артефакт дає владу над людською волею і може зруйнувати свободу людства. Каллум повинен вирішити, на чиєму боці він опинився і чи готовий боротися за свою долю.

Стрімголов (2017) - це захоплююча екранізація однойменної відеогри, яка має мільйони фанатів по всьому світу. Фільм переносить глядача у різні епохи історії, демонструючи неймовірні трюки, ефектні поєдинки і захоплюючий сюжет. Це фільм для тих, хто любить пригоди, містику і екшн.