UAKinogo.com

Людина у високому замку (2015 — 2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина у високому замку (2015 — 2019)

Людина у високому замку (2015 — 2019)

Дивитися онлайн Людина у високому замку серіал

Дивитися онлайн «Людина у високому замку» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (101 825 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Людина у високому замку (2015 — 2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Людина у високому замку» (2015-2019) - це американський телесеріал, який заснований на однойменному романі Філіпа К. Діка про альтернативну історію, в якій Німеччина і Японія перемогли в Другій світовій війні і поділили США між собою. Серіал випускався на платформі Amazon Prime Video і має чотири сезони.

Сюжет серіалу розгортається в 1962 році, коли Америка поділена на три частини: Новий світовий порядок - територія під контролем нацистської Німеччини, Тихоокеанські держави - територія під контролем Імперської Японії, і Нейтральна зона - смуга землі між ними, де живуть люди без закону і порядку. У цьому світі існують таємничі фільми, які показують альтернативну реальність, в якій союзники перемогли в війні. Цими фільмами цікавиться загадкова людина у високому замку, яка очолює опорний рух проти окупантів.

У центрі подій опиняються різні персонажі, яким доводиться зробити важливий вибір між лояльністю і повстанням. Серед них - Джулайна Крейн, молода жителька Тихоокеанських держав, яка отримує один з фільмів і вирішує доправити його до людини у високому замку; Джо Блейк, агент назистської контррозвідки, який проникає в опорний рух; Джон Сміт, високопоставлений офіцер Нового світового порядку, який має секрет у своїй сем’ї; Нобусук Тагоми, японський торговий магнат, який має здатність переноситися між реальностями.