UAKinogo.com

Дельфін (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дельфін (2019)

Дельфін (2019)

Дивитися онлайн Дельфін фільм

Дивитися онлайн «Дельфін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (101 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дельфін (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Delfin / Дельфін (2019) розповідає про життя молодого хлопця Дані, який мріє стати дельфінотерапевтом. Даня виріс без батьків у дитячому будинку і завжди відчував себе самотнім і непотрібним. Єдине, що йому давало радість і надію, це спілкування з дельфінами у морському центрі, де він працював волонтером.

Одного разу Даня отримує можливість поїхати на Кримський півострів, де відбувається програма дельфінотерапії для дітей з особливими потребами. Там він зустрічає свою першу любов - дівчину Марину, яка страждає від аутизму. Даня намагається знайти спільну мову з Мариною і допомогти їй подолати свої страхи і труднощі за допомогою дельфінів.

Фільм Delfin / Дельфін (2019) - це захоплююча історія про силу любові, дружби і мрій. Це фільм про те, як дельфіни можуть змінити життя людини і надихнути її на нові звершення. Це фільм про те, як важливо не здаватися і вірити у себе, незалежно від обставин.