UAKinogo.com

Дельфін Берні 2 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дельфін Берні 2 (2019)

Дельфін Берні 2 (2019)

Дивитися онлайн Дельфін Берні 2 фільм

Дивитися онлайн «Дельфін Берні 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (802 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дельфін Берні 2 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дельфін Берні 2 - це сімейна комедія, яка розповідає про пригоди двох дітей та їхнього друга-дельфіна, які врятовують морський парк від злочинців. Вони мають використати свою сміливість, розум та дружбу, щоб зупинити плани злодіїв та захистити своїх улюблених тварин.

Фільм є продовженням фільму 2018 року та заснований на реальній історії про дельфіна Берні, який живе у Флориді. Режисер Керк Харріс та сценарист Терренс Сим’ян створили цікавий та забавний фільм, який викликає радість, захоплення та співчуття у глядача. Фільм використовує реальних дельфінів, красиві пейзажі та позитивну музику.

Головні ролі у фільмі виконали Лола Салтан, Патрік Малдун та Кевін Сорбо. Вони демонструють чудову гру акторську та хімію між своїми персонажами. Вони зображують милу та сердечну взаємодію між братом, сестрою та їхньою матір’ю, які люблять природу та пригоди. Вони також стикаються з різними викликами, які загрожують їхньому щастю та мирному життю.