UAKinogo.com

Дельфін Берні (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дельфін Берні (2018)

Дельфін Берні (2018)

Дивитися онлайн Дельфін Берні фільм

Дивитися онлайн «Дельфін Берні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (1 438 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дельфін Берні (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Дельфін Берні" - це сімейна пригодницька комедія, яка розповідає про двох дітей, Люка та Софі, які заводять дружбу з розумним і доброзичливим дельфіном по імені Берні. Він стає їх вірним другом, а разом вони допомагають захистити природу від різноманітних загроз. Відправившись на захоплюючі пригоди, герої вчаться багато нового про морське життя, роблять відкриття та вчаться допомагати одне одному в найважчі моменти.

В ході сюжету, Люк та Софі дізнаються про план незаконного будівництва на захищеній території дельфінів. Вони роблять все можливе, щоб зупинити цю підступну схему та зберегти середовище проживання свого нового друга Берні та інших морських мешканців. В процесі вони навчаються відповідальності за природу, співпраці та надії на краще майбутнє.

"Дельфін Берні" - це фільм, який буде цікавим не лише для дітей, а й для дорослих. Він не тільки розважає, але й розвиває любов до природи, підкреслює важливість допомоги та піклування про навколишнє середовище. Запаморочливі кадри підводного світу, веселі пригоди та цікаві персонажі забезпечують глядачам незабутнє кіно переживання.