UAKinogo.com

Химера (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Химера (2009)

Химера (2009)

Дивитися онлайн Химера фільм

Дивитися онлайн «Химера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (98 844 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Химера (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Химера - це науково-фантастичний трилер про експеримент з генетичною інженерією. Клайв і Ельза - молода пара вчених, які створюють гібридних істот з ДНК різних тварин. Вони хочуть зробити наступний крок і додати до своїх створінь людську ДНК, але їм забороняють це робити. Вони таємно проводять експеримент і отримують нову істоту, яку називають Дрен. Дрен швидко росте і проявляє непередбачувану поведінку.

Фільм є роботою режисера і сценариста Вінсенто Наталі, який відомий своїми фільмами у жанрі наукової фантастики. Він створив фільм, який порушує етичні та моральні питання, пов’язані з генетичними маніпуляціями. Він також використав високоякісну комп’ютерну графіку і спецефекти, щоб зобразити Дрен як реалістичну і жахливу істоту. Фільм має багато шокуючих і незвичайних сцен.

Splice / Химера - це фільм про те, як людська цікавість і амбіції можуть призвести до страшних наслідків. Це фільм про те, як люди стикаються з власною винаходливістю і втрачають контроль над нею. Це фільм про те, що людство має бути обережним з тим, що воно створює.