UAKinogo.com

Ті, хто бажають моєї смерті (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ті, хто бажають моєї смерті (2021)

Ті, хто бажають моєї смерті (2021)

Дивитися онлайн Ті, хто бажають моєї смерті фільм

Дивитися онлайн «Ті, хто бажають моєї смерті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (61 628 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ті, хто бажають моєї смерті (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Ті, хто бажають моєї смерті» (2021) розповідає про Коннора, підлітка, який став свідком вбивства свого батька, який працював бухгалтером i знав компрометуючу iнформацiю про впливових людей. За ним полюють двоє найманих вбивць, якi не зупиняться нi перед чим, щоб знищити свiдка. Коннору вдається втекти до лiсiв Монтани, де вiн зустрiчає Ганну, колишню рятувальницю i пожежницю, яка пережила травму i вину через загибель трьох дiтей пiд час лiсової пожежi. Ганна бере Коннора пiд свою опiку i намагається захистити його вiд переслiдувачiв i вогню, який розпалюється у лiсi.

Фiльм створений за режисурою Тейлора Шеридана за мотивами однойменного роману Майкла Корити, який був опублiкований у 2014 роцi. У головних ролях знялися Анджелина Джолі, Фінн Літтл, Ніколас Холт i Ейдан Гиллен. Фильм вийшов на екрани 5 травня 2021 року i отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася напружена та динамічна iсторiя про виживання i справедливість. Iншим здавалася слабкою i непереконливою сценарна лінія фильму.

Фильм показує, як Ганна i Коннор навчаються довіряти одне одному i боротися за своє життя. Вони також отримують допомогу від шерифа Етана i його дружини Аллісон, які є друзями Ганни. Вони стикаються з жорстокими i безжальними вбивцями, які не мають сумління i не цінують життя. Вони також повинні протистояти природним стихіям, які загрожують їх безпеці. Вони знаходять у собі силу i мужність, щоб протидіяти тим, хто бажає їм смерті.