UAKinogo.com

Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021)

Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021)

Дивитися онлайн Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини фільм

Дивитися онлайн «Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (54 731 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите драми про людські стосунки і творчість, то цей фільм для вас. Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021) - це фільм за однойменною новелою Харукі Муракамі. Фільм розповідає про Юсуке Кафуку, відомого актора і режисера, який переживає трагедію - смерть своєї дружини Ото. Він не може змиритися з втратою і виявляє, що Ото зраджувала йому з його другом і колегою.

Два роки після смерті Ото, Юсуке отримує пропозицію поставити виставу за п’єсою Чехова “Дядько Ваня” в невеликому містечку на острові Хоккайдо. Він погоджується і вирушає туди на своєму червоному автомобілі Saab 900 Turbo 16 Cabriolet, який був подарунком від Ото. На місці він дізнається, що йому призначено особистого водія - 23-річну Мисако Акацукі, яка мовчить більшу частину часу і має свою таємницю.

Doraibu mai ka / Drive My Car / Кермуй моїм авто / Сядь за кермо моєї машини (2021) - це фільм про те, як люди спілкуються один з одним і з самими собою. Фільм показує, як Юсуке і Мисако стають ближчими один до одного через щоденні поїздки на автомобілі і розповідають один одному свої історії. Фільм також показує, як Юсуке працює над виставою і знаходить новий сенс у своїй творчості. Фільм є глибоким і емоційним, а також вражає своєю красивою зйомкою і акторською грою.