UAKinogo.com

Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023)

Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023)

Дивитися онлайн Людина-мураха та Оса: Квантоманія фільм

Дивитися онлайн «Людина-мураха та Оса: Квантоманія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (78 090 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023)» онлайн українською мовою

Інфо Трейлер
На жаль, фільм ще не з'явився в інтернеті українською!
Прем'єра в кінотеатрах відбулася 16 лютого 2023
Додавайте сторінку в закладки та заходьте пізніше. Як тільки фільм з'явиться в мережі, він одразу буде доданий на сайт!
А поки що дивіться трейлер або ж нові фільми, які вже вийшли.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023) - це американський бойовик-комедія з елементами фантастики та пригод, що є продовженням фільмів «Людина-мураха» (2015) та «Людина-мураха та Оса» (2018). Фільм також є частиною п’ятої фази кінематографічного всесвіту Marvel. Режисером фільму виступив Пейтон Рід, а сценаристом Джефф Лавнесс за мотивами коміксів Marvel.

Фільм розповідає про подальші пригоди Скотта Ленга (Пол Радд), який володіє костюмом, що дозволяє йому зменшуватися та збільшуватися у розмірах. Разом із своєю коханою Хоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі), яка також має подібний костюм і виступає під іменем Оси, Скотт знову опиняється у центрі небезпечних подій. Цього разу вони мають справу з таємничим злодієм Канґом Завойовником (Джонатан Мейджерс), який має доступ до Квантового світу - паралельної реальності, де час і простір не мають значення.

Скотт і Хооп отримують допомогу від своїх друзів і соратників: вчених Хенка Піма (Майкл Дуглас) та Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), батьків Хооп, які першими створили костюми Людини-мурахи та Оси; дочки Скотта Кессі (Кетрін Ньютон), яка прагне наслідувати свого батька; а також команди колишніх злочинців, яким очолює Луїс (Майкл Пенья). Скотт і Хооп повинні не тільки зупинити Канґа, але і розкрити секрети Квантового світу, який може мати ключ до майбутнього всесвіту.