UAKinogo.com

Людина-мураха та Оса (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Людина-мураха та Оса (2018)

Людина-мураха та Оса (2018)

Дивитися онлайн Людина-мураха та Оса фільм

Дивитися онлайн «Людина-мураха та Оса» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (402 036 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Людина-мураха та Оса (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Людина-мураха та Оса» - це захоплююча пригода у всесвіті Marvel, де герої з надзвичайними здібностями об'єднуються, щоб врятувати світ. Цей фільм, в режисурі Пейтона Ріда, розповідає про драматичне повернення Скотта Ленга в образ Людини-мурахи, а також про відчайдушну спробу доктора Генкі Піма і його дочки Хоуп ван Дайн врятувати дружину та матір з мікро-всесвіту квантового рівня.

Скотт Ленг, нині під домашнім арештом після подій «Капітан Америка: Громадянська війна», знову опиняється в костюмі Людини-мурахи, коли Хоуп ван Дайн, в ролі Оси, та її батько просить його допомогти врятувати матір Хоуп. Пригода змішує елементи екшну, комедії та наукової фантастики, розповідаючи історію про сімейні цінності, дружбу та жертовність.

«Людина-мураха та Оса» - це незабутній пригодницький фільм, який захоплює своїми епічними бітвами, харизматичними героями та реалістичними спецефектами. Він показує, що сила - це не лише здібність перемагати ворогів, але і здатність жертвувати за людей, яких ми любимо.